top of page

B3-school

B3-school

VrijWijs is een B3-school. B3-scholen zijn niet door de overheid bekostigde scholen voor basisonderwijs en/of voortgezet onderwijs. De leerplichtambtenaar heeft deze scholen – op advies van de Onderwijsinspectie – aangemerkt als 'school in de zin van artikel 1, onderdeel b, onder 3 van de Leerplichtwet 1969'. Op VrijWijs voldoet jouw kind dus aan de leerplichtwet.

Thuisonderwijs
Volgt jouw kind thuisonderwijs en zoek je toch een fijne plek? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is.

VrijWijs wil groeien en voor nog meer kinderen toegankelijk zijn. Daarom zoeken we altijd donateurs en gelijkgestemden die iets kunnen betekenen voor VrijWijs. Samen met de community die we opbouwen, streven we naar een toekomst waarin kinderen leren dat vrijheid, vertrouwen en verbinding de norm is.

Samen met de community willen we een leerbeurs realiseren zodat VrijWijs voor nog meer kinderen toegankelijk wordt. Mocht jij dit initiatief willen ondersteunen, vragen we je om contact met ons op te nemen.

Wil je graag doneren? Dat kan via deze link.

doneer_knop.png
bottom of page