top of page
Search
  • VrijWijs

Geen brood(t)rommel maar écht eten!

Updated: Oct 28, 2021

Iedere ochtend de race tegen de klok om de kinderen op tijd naar school te brengen én ook nog een gezonde broodtrommel vullen? Zo begint een dag vaak al behoorlijk druk! Laten we dat anders doen...


Bij VrijWijs nemen kinderen geen broodtrommeltjes, lekkende bekers, ontploffende pakjes of snoep als tussendoortje mee. Nee, ze koken zelf.

Rond 10:00 zorgen we voor fuit en drinken dat wordt gegeven door de seizoenen. Leerzaam en lekker! Iedere dag zullen de kinderen zelf de (vegetarische!) lunch voorbereiden voor elkaar, de tijd nemen om hier van te genieten en te leren over voeding. Zo wordt gezond en verantwoord eten vanzelfsprekend.


Door voeding te koppelen aan educatie is dit een win-win voor iedereen. En daarbij is het vooral heel gezellig, net als thuis!

VrijWijs is altijd op zoek naar lokale ondernemers die zich bezig houden met voeding. Fruit rechtstreeks van de boer, brood lekker vers van de bakker en groenten uit de moestuin. Ben jij toevallig iemand die zich geroepen voelt en graag wil bijdragen? Dan horen we dat natuurlijk graag!


Eetsmakelijk!
Comments


bottom of page