top of page
DSC00137.jpg
'Samen met de kinderen de wereld ontdekken, dicht bij de natuur en onszelf.'
Astrid

Mijn naam is Astrid Reijman. Moeder van 3 kinderen (19, 18 en 16), opgegroeid in Den Haag en Delft en sinds 2009 woonachtig in Brabant. Maar wel veel zin om terug te keren richting regio Rotterdam, omdat mijn vriend, familie en vriendinnen daar wonen.


Ik ben dol op lezen, tekenen, zingen en wandelen met en zonder mijn kinderen en vaak samen met Arnoud (hij woont en werkt in Rotterdam in het ziekenhuis op de kinderafdeling).
Het lezen en tekenen is in de loop der jaren samengekomen in 4 prentenboeken die ik zelf heb geschreven, geïllustreerd en uitgegeven. Daarnaast illustreer ik ook voor anderen en ontwerp ik kaarten.

Ik ben ruim 23 jaar werkzaam geweest als leerkracht in het speciaal- en basisonderwijs. Deze manier van onderwijs past mij niet meer en ik was al een paar jaar opzoek naar een andere manier. Naast creatieve workshops (Creations by Astrid) voor jonge kinderen zocht ik naar meer natuurlijk en dicht bij jezelf (en het kind + de natuur) blijven.
Dat vond ik bij een Bewust-Natuurlijke kinderopvang in Roosendaal en een paar jaar later bij een Bewust-Natuurlijke school. Op deze school in Rucphen ben ik nog steeds werkzaam als creatief-holistisch pedagoog.

Afgelopen zomer kwamen Rose en Tim - VrijWijs - op mijn pad. Het klikt(e) en ik ben heel blij en enthousiast om op dinsdag bij VrijWijs te mogen komen meedoen en ervaren. Samen met de kinderen de wereld ontdekken, dicht bij de natuur en onszelf.


Samen groeien, bloeien, ontwikkelen.

bottom of page