top of page
Denzel.jpeg
'Zolang je maar blijft bewegen, zit er altijd vooruitgang in'
Denzel Ngouwa

Dag lieve mensen mijn naam is Denzel.

Ik ben een gecertificeerde sport en bewegingscoördinator, personal trainer, mental coach en voedingsdeskundige.


Voor mij is een gezonde leefstijl erg belangrijk. Dit combineer ik met mental coaching tijdens het begeleiden van mensen. Voor iedereen die er voor openstaat, sta ik klaar om samen te werken aan een gezonde levensstijl. Vooral voor de kinderen die graag willen bewegen en ook die beweging nodig hebben zet ik mij graag in om dit samen met hen te doen.


Super leuk dat VrijWijs ons heeft benaderd! Daar zeggen wij geen nee tegen. Ook omdat wij al aan kinderen les geven en dit dus super goed bij ons aansluit. Ik vind met kinderen samenwerken altijd erg leuk. Kinderen staan open voor nieuwe dingen en uitdagingen. Spelletjes spelen? Daar zegt een kind geen nee tegen. Kinderen zijn erg nieuws- en leergierig. Voor mij dus de ideale partner om mee samen te werken. Wat ook leuk is, kinderen zijn (vaak) fanatiek! Daar kan ik alleen maar van genieten.


Zelf ben ik ook papa van een dochter en ik kan er geen genoeg van krijgen om samen met haar te spelen en te ontdekken.


Een gezonde leefstijl is erg belangrijk maar vooral voor kinderen. Omdat het aanleren van een gezonde leefstijl op jonge leeftijd ook in de toekomst voordelen oplevert. Voor kinderen is het dan ook belangrijk dat zij motorisch en cognitief de juiste prikkels meekrijgen.


Ik zeg altijd; zolang je maar blijft bewegen zit er altijd vooruitgang in.
 

Ik kijk er enorm naar uit om straks aan de slag te gaan als sportcoach bij VrijWijs. Het is dan ook een geweldige uitdaging!

Groetjes,

Denzel

bottom of page